вторник, 24 ноември 2009 г.

Заповядайте на Втората поредна среща за размяна на визитки!



Second Business Card Exchange Meeting

PODARACI.BG и Sofia Culture & Party Club Ви канят на 02.12.2009г. (сряда) от 19.00 до 22.30 часа в L.A. Club, ул."Граф Игнатиев" 6 (площад Гарибалди) на втора поредна среща за размяна на визитки.

Ако желаете БЕЗПЛАТНО да рекламирате Вашата дейност и да се запознаете с професионалисти от различни области, заповядайте! Не забравяйте визитките си и рекламните материали, които ще представят най-добре Вашия бизнес!
Сред поканените са представители на рекламни и PR агенции, телекомуникационни компании, електронни и печатни медии, маркетингови и консултантски фирми, адвокатски кантори, куриерски и кетъринг агенции, парти агенции, търговци на бижутерия, часовници и бизнес аксесоари, електронни магазини, български и чужди софтуерни фирми, строителни и автомобилни компании, и др.
Ще има организирани забавни ice breaking игри и време за нетуъркинг.
PODARACI.BG ще представи новата си колекция от корпоративни коледни подаръци, а късметлиите ще отнесат част от тях със себе си!
За доброто настроение ще се погрижат DJ и персоналът на L.A. Club (напитките са на свободна консумация)

За да се регистрирате за участие, моля попълните следната информация и я изпратете на info@podaraci.bg:
Име на участника:
Длъжност:
Компания:
email:
Телефон за връзка:
Хоби:

При регистрация ще бъдете включени в списъка с участници, който ще бъде изпратен на всички регистрирани 2 дена преди мероприятието. Това ще ви даде възможност да прецените с кого искате да се запознаете по време на събитието.
Такса за участие (заплаща се на място): 10.00 лв.
Dress code: Бизнес

За въпроси и допълнителна информация:
0896 70 90 40 Даниела Димитрова, Подаръци.БГ ООД, www.podaraci.bg
www.podaraci.bg on Facebook